Hem Konst Sömnad Healing Böcker Om företaget Kontakt

Anette AxonArt

Insta (Anetteaxonart)  FB (Anette Axonart)

Konst som påverkar

Konst för inre och yttre balans.

Sömnad

Klänningar och annat.

Healing

En bro till ditt högre jag.

Författaren Anette

Varje dag är en dag att skriva om.

Healing

Vad är healing? Vad är energi? Vad är änglar, avatarer och andra både synliga och osynliga varelser vi är medvetna om men kanske inte riktigt kan ta på? Vad är våra tankar? Vår tro. Vad är att vara annorlunda, om majoriteten är det som bestämmer vad eller hur man ska vara? Vad är sant, och vad är inte det? Vi har alla olika tro, och det får lov att vara så. Vi har alla något att lära ut och lära oss - av varandra.

Min tro är att healing botar eller läker ingenting i sig. Healing arbetar med vårt energisystem och balanserar livsflödet, som i sin tur kan få oss att må bättre. Energiarbete balanserar och låter kroppen återhämta. Healing kan också få oss att må sämre, INNAN vi mår bättre. Vad som behöver komma upp till ytan, gör det!

VId symtom ska läkare alltid konsulteras i första hand. Läkare gör en medicinsk bedömning och ställer ev diagnos.

Mayinne Angelic Balance

Mayinne Angelic Balance arbetar med chakrana och vårt energisystem . Det är ren och ljus energi som arbetar på alla plan - fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. 

Läs mer här -->

Reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Läs mer här -->

 

Healing på distans

Distanshealing fungerar lika bra på distans då jag som kanal är bron mellan källan och dig. Ju mindre jag "gör" desto bättre utför jag mitt arbete. Min uppgift är att hålla kanalen öppen för den Gudomliga energin.

Meditation

Meditation kan göra på många sätt. Jag gör på mitt.
En vägledd rosmeditation kanske, eller dagens färgmeditation. Det blir vad det blir för dagen!

Kontakta mig om intresse finns för en healing- eller meditationskväll.

Vad är Anette AxonArt?


- Intuitiv healing / Meditation

- Sömnad / Design

- Texter / Böcker

- Konst / BilderFÖRFATTAREN ANETTE

IMG_5874-Anette-signerar-copy.jpg

Det skrivna ordet är magiskt
Att vara del av en bok är verkligt overkligt, en gåva att dela med sig av och beröra. En härlig känsla är att vara en del av antologin Skiftet med tolv andra fantastiska författare, som att vara utvald och skifta tillsammans.


FOTOGRAFEN ANETTE

IMG_8490-copy.jpg

Bilder för balans och healing. Att bara vara en stund.
Naturen är magisk och har så mycket att förmedla.
Naturen är magisk för att den är vad den är och jämför sig inte med andra. Varje växt är unik i sig och blir fantastisk med glädje och lite lek i Photoshop .