Hem Konst Sömnad Healing Bok Om företaget Kontakt

Anette AxonArt

Insta (Anetteaxonart)  FB (Anette Axonart)

Konst som påverkar

Konst för inre och yttre balans.

Sömnad

Klänningar och annat.

Healing

En bro till ditt högre jag.

Författaren Anette

Hur länge orkar vi hänga med i livets spel? En tidlös bok om att läka sår.

Mayinne Angelic Balance - work with your inside to face, and change your outside

Jag är övertygad om att allting är energi, att vi påverkar och påverkas av det vi möter och har runt omkring oss.
Det vi har med oss. Vi dräneras och behöver fylla på. Balansera.

Angående healing funkar det så (i min värld) att jag är en kanal för en Gudomlig energi, från Universum till klienten. Healing energin går dit den behövs (precis som t ex värktabletter hittar fram) och balanserar vårt inre, och när vårt inre balanseras påverkas även det vi möter i det yttre. Livet går upp och ner och så även våra tankar och kroppen i stort. Vi har med oss bagage (medvetet eller omedvetet) som vi påverkas av och som jag tror på, även från tidigare liv (i cellminnet). Bilder kan visa sig hos dig eller mig under healingen, vilka vi kan prata om efteråt eller under tiden beroende på vad vi kommer överens om.

 

Allting är energi och energi är i ständig rörelse i det vi möter och har med oss, (gårdagen, dagen och även våra tankar om morgondagen). Vi ärver en hel del i våra värderingar t ex och situationer vi har varit i som satt spår där vi kanske inte kunnat uttrycka oss så som vi önskade och så har det skapat blockering någonstans i kroppen. Ofta upprepar vi vårt beteende tills vi blir medvetna om det och sedan kan förändra.

 

Healing energin går dit den behövs och om du t ex har ont i ett knä så kan det vara så att något annat behöver balanseras innan du känner av det i knä't, men knä't får dig att känna att något är i obalans och kanske förmedlar en smärta. Vi känner ju oftast inte av en obalans i våra organ t ex och då kan andra kroppsdelar förmedla detta till oss. Alltså, kan healing energin gå till någonstans där vi inte känner av det men att det ändå händer något i kroppen som balanserar, vilket ibland behöver göras lager för lager innan vi når kärnan. Oftast ändrar vi inte vår vardag utan kör på i vårt invanda mönster tills vi blir medvetna om vad kroppen vill tala om för oss.

 

När vi går från obalans mot balans kan vi må på olika sätt eftersom det händer något i kroppen och som kroppen kanske inte är van vid att hantera, det kommer upp gamla saker till ytan för att läka osv osv. Jag tror healing är ett sätt att leva och inte någon quickfix då jag inte tror på sådana, utan var sak har sin tid och är värt att titta på, med åren har vi ju en del i bagaget ;-) Jag får själv healing regelbundet på distans och är jättenöjd med det.

Självklart ska du söka läkarvård i första hand för att undersöka och bota!

 

Utveckling sker hela tiden och är väldigt spännande, speciellt att lära känna sig själv och vårt samband med något större, det vi möter speglar och speglas och vi har så mycket inom oss. Vad vi går igenom i livet är vår unika bok, vår unika väg med erfarenhet och berg- och dalbanor! En härlig känsla är när energin av diamanter lyser och chakrana i kroppen känns balanserade.

Healing fungerar lika bra på distans.

Pris: 450kr (45 minuter)

Distans: 300kr (30 minuter)

BOKA TID

Boka tid genom att: ringa mig, skicka ett sms eller mail.

Har du ingen möjlighet att komma till mig?
Då kan du ta emot healing hemma, på distans.


IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg   
IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg     IMG_3480-406-Roed.jpg     ​604-mall.jpg

Vad är Anette AxonArt?


Till-hemsidan1.jpg

- Helande bilder för balans

- Mayinne Angelic Balance (healing)
- Meditation

Till-hemsidan2.jpg

- Klänningar framför allt

- Även filtar och annan sömnadFÖRFATTAREN ANETTE

IMG_5874-Anette-signerar-copy.jpg

- Hur länge orkar vi hänga med i livets spel?
En bok om hur vi kan se på och läka de sår vi har med oss. Handlar också om visionen om en bildutställning för fred i världen.


FOTOGRAFEN ANETTE

IMG_8490-copy.jpg

- Bilder för balans. Att bara vara en stund.
Naturen är magisk och har så mycket att förmedla.
Naturen är magisk för att den är vad den är och jämför sig inte med andra. Varje växt är unik i sig.