Hem Konst Sömnad Healing Böcker Om företaget Kontakt

Anette AxonArt

Insta (Anetteaxonart)  FB (Anette Axonart)

Konst som påverkar

Konst för inre och yttre balans.

Sömnad

Klänningar och annat.

Healing

En bro till ditt högre jag.

Författaren Anette

Varje dag är en dag att skriva om.

Det roligaste som finns - att skapa och känna inre balans

Att fotografera och skapa bilder som ger balans och en känsla av att bara vara, som påverkar i sin energi genom att vara en del av dig. Kanske i ditt hem? En härlig form av energi! Healing. På mitt sätt.

Allting är energi. På jorden. Vi människor. Djur och natur. Färg och form. Vi påverkas och påverkar. Ständigt. Av varandra. Som en enhet. Det vi har på väggarna.

Bilderna är levande och man ser dem olika, olika faser i livet. Från dag till dag. Ibland är en bild klar, ibland tar det lång tid innan den känns klar och då förändras den på vägen, även om den ligger ute här.

To photograph and create images that provide balance and a sense of just being, which affects in their energy by being a part of you. Maybe in your home? A lovely form of energy! Healing. My way.
Everything is energy. On earth. Human beings. Animals. Nature. Colours. Shapes. We are influenced and affect. Constantly. By each other. As a unit. What we have on our walls.

The images are vivid and maybe you see them in different ways, depending on how you feel. From day to day. What you need in the present moment. Sometimes a picture is finished, sometimes it takes longer and more changes even if you see it here.

Bilder / Pictures >>> (Håller på att uppdatera mitt bildbibliotek)

Mall-PPT-Staaende-till-Camilla-8.jpg

I invite courage

and embrace the strength

with the love I am

Then I feel confidence

with the living light

and bright energy

that lives in the true

heart of my own


Vad är Anette AxonArt?


- Intuitiv healing / Meditation

- Sömnad / Design

- Texter / Böcker

- Konst / BilderFÖRFATTAREN ANETTE

IMG_5874-Anette-signerar-copy.jpg

Det skrivna ordet är magiskt
Att vara del av en bok är verkligt overkligt, en gåva att dela med sig av och beröra. En härlig känsla är att vara en del av antologin Skiftet med tolv andra fantastiska författare, som att vara utvald och skifta tillsammans.


FOTOGRAFEN ANETTE

IMG_8490-copy.jpg

Bilder för balans och healing. Att bara vara en stund.
Naturen är magisk och har så mycket att förmedla.
Naturen är magisk för att den är vad den är och jämför sig inte med andra. Varje växt är unik i sig och blir fantastisk med glädje och lite lek i Photoshop .