Hem Konst Healing Sömnad Böcker Om Kontakt

Anette AXONART

Insta (Anette Axonart)  FB (Anette Axonart)

Art for Peace

Konst för inre och yttre balans

Energy Work

En bro till ditt högre jag

Creative Design

Klänningar och annat

Författaren Anette

Varje dag är en dag att skriva om.

2000-talets mest versatila antologi          Vill du ha den signerad? Hör av Dig!


Skiften kan vara smärtsamma och omtumlande - och samtidigt så spännande och nyskapande. Vi har alla gått igenom omvandlande processer i våra liv, men vi kan nog vara överens om att mänskligheten just nu befinner sig i en av de största omställningarna någonsin. Vad innebär det att ställa om från ett förhållningssätt till ett annat? Behöver vi byta livsstil, bli mer kreativa och är det nödvändigt att gemensamt öka vår medvetenhet?

Antologin vill ta oss igenom denna mångfacetterade period för att vi öppet och med alla sinnen ska kunna möta den framtid som snart är här. Vad händer med oss under och efter denna genomgripande omställning? Kommer vi att möta våra nya, klokare och vackrare versioner av oss själva? Vilka är vi efter alla omställningar? Det vet vi kanske inte än, men vi har alla möjlighet att skifta.


Medverkande författare: Aita Päts, Ana Kuni, Anette Andersson, Annika Andebark, Caroline Lifvenforth, Greta Bro, Lillemor Groth, Lina Lanestrand, Marie Gabriella Lücke, Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

För beställning av boken, kontakta anette@axonart.se

eller via sms till 0702-288 428.

Pris: 250 SEK

Boken säljs också genom Förlagshuset Siljans Måsar
www.siljansmasar.com

Utdrag ut boken:

Livet som ljusarbetare har varit annorlunda med förnimmelser av utanförskap och förnekelse av den som med jämna steg följer henne till sista andetaget, ständigt omedvetet medveten om en högre närvaro. Hon har sökt svar i ett virrvarr av smärtsamma känslor utan att bli någon annan i sin strävan, byggt murar allt svårare att riva. Hon har flytt bruset, fastnat i ekorrhjul och känt smärta i ben som blint och i envis okunskap spjärnat emot för att möta Sanningen. Hon har famlat i gråzoner och inte sett klart i den bubblande gryta av ingredienser som hon tvingats smaka för att sanningar i sin beska måste upp till ytan, genom nyanserade lager av försvar, naket sårbara, för att möta det hon har varit på väg mot genom flera inkarnationer. Ljuset. Kärleken. Glädjen att älska sig själv som kvinna och känslomässig empat, som konstnärssjäl och andlig budbärare. Änglarna lyckas till slut få henne att vända om och gå inåt, där hon förlorar sig till nollpunkten och hittar vägar för att bli hel i de magiska utrymmen med silkestrådar som beskriver varje individs värdefulla livsväv. Unika minnen från gamla världen, som bildat avtryck i Hjärnans tidsålder, löses upp, varsamt brutalt, för att skapa nya kärleksfulla mönster i Hjärtats magiska dimension.

Anette AXONART


- Bilder som balanserar

- Intuitiv healing / Meditation

- Sömnad / Design

- Texter / BöckerFOTOGRAFEN / KONSTNÄREN ANETTE

IMG_8490-copy.jpg

Bilder för balans och healing. Att bara vara en stund.
Naturen är magisk och har så mycket att förmedla.
Naturen är magisk för att den är vad den är och jämför sig inte med andra. Varje växt är unik i sig och blir fantastisk med ljus, glädje och lite lek i Photoshop.


FÖRFATTAREN ANETTE

IMG_5874-Anette-signerar-copy.jpg

Det skrivna ordet är magiskt
Att vara del av en bok är verkligt overkligt, en gåva att dela med sig av och beröra. Min bok "Hur länge orkar vi hänga med i livets spel?" är som en studiebok, man läser sakta om och om igen.

En annan härlig känsla är att vara en del av antologin Skiftet med tolv andra fantastiska författare, som att vara utvald och skifta tillsammans.